Air tebu bahaya tak

Sy dh 29week tp teringin nk minum air tebu, bhya tk?? Pregnant yg sblm2 ni tk terasa nk mnum, pregnant yg ni teringin sgt2🥺#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

5 Balas

saya aritu minum setengah cawan buat rasa je..walaupun tekak tu rasa nak minum banyak..tapi orang dok kata air tebu ni tajam..minum buat rasa jelah..baby dah keluar sok, kita minum la banyak2 😂

saya minum banyak haritu dah 2x sepanjang pregnancy ni few days berturut minum sebab ayah mertua ada tanam tebu 😆 alhamdulillah baby sihat je

Sy 26w aritu minum air tebu secawan... So far ok jerk... Bby aktif mcm biasa... Nak rasa x slh... Yg penting berpada...

Sy minum je...tapi ada satu hari tu bby kurang gerak ...Sy tk minum dh...klau nk minum pun Sy minum buat rasa2 je...

Setahu saya ramai kata air tebu ni tajam… saya tak tahu laaa sebab saya memang tak suka air tebu sebab manis…