Keliru

Hi, nk tnya normal ka klaw 34w3d rsa mcm keluaq air, tp xbnyk la, dia keluaq sikit2,rsa bergetah ja, perut plk rsa mengeras,

10 Balas

Tak normal sis. Air ketuban akan keluar waktu dkt nk bersalin. Kalau leaking sebelum due date baik pegi jumpa doc. Akan effect baby nnt. Air ketuban jernih Dan suam panas, xada bau. Kita xboleh control dia keluar sendiri. Air kencing kita boleh control. Experience sy 36w leaking pegi hospital kena warded. Alhamdulillah jln buka sikit2 mlm tu jgk bersalin. Skrg baby dh 3month++.

Air ketuban bocor tu. Sy dulu gitu, 34 weeks. Pg hospital masa tu doc suntik matangkan paru2 baby then bg ubat apa ntah utk stop leaking. Tp...lps 2hari baby kurang gerak, emergency czer

Nervous pulak baca ni..🤭🤭kita dah 32 weeks baby asyik mengeras je..bahgian bawah2 ni pun asyik sakit

Kena pegi klinik utk pastikan sama ada tu air ketuban ke x. Take care, sis. Semoga dipermudahkan.

Cek doc la... Air ketuban ke, atau keputihan..

Mybe air ketuban. G cek dr..dr akan pastikan

Keluar air macam air putih ketuban tu?

5y ago

Sbb tu kena pegi hospital utk confirm kan air tu ketuban atau bkn.

Baik sis refer doc cpt sis...

Leaking kot, baik jumpe doc.

bettr g cek..