PERUT MENGERAS 20week

Siapa pernah perut tiba2 mengeras time 20week Normal tak ye ? Saya mengeras kdg2 ja pstu rsa kebas dkt kepala ? Memang rsa kebas ke selain dri rsa keras kt perut ?? #firstmom

2 Balas

nurse KK tmpt sy pesan klu perut rasa mengeras cepat2 pegi hospital kecemasan terus. Bukan klinik swasta ke kerajaan ke tak. Direct Hospital kecemasan!

mengeras tu makin kerap dan sakit ke?

9mo ago

Mengeras tu nk ckp kerap pun tak , cuma dia berserta kepala rsa kebas dan peluh sikit kejap ja mengeras tu dalam 5 saat mcm tu