tegang perut?normal ka ?

hai smua, nk tnya normal ka bila kita duduk bersandar n nk bgn plk lepas tu rsa cm kena tarik urat perut? saya bru 11 week..rsa risau pun ada.ada ka kt sni yg penah alami mcm saya.bru jadi ptg klmrin.sblm tu xda pun..sejak kndungan mkin mmbesar nie perut pun sllu rsa kembung ja.#seriusnanya #ingintahu #ingintahu #pleasehelp #firstmom #firstbaby #bantusharing

1 Balas

bby makin membesar sbb tu rse mcm tu.

2y ago

bby membesar dkt rahim. bila bby membesar die akan tekan organ dlmn kite, pundi kencing, tulang punggung, organ kat dlm perut akan ditekan ke atas. sbb tu kite rse mcm tu.. nak tau lebih mommy crik video bby membesar dlm kandungan mcm mne dkt utube. link die hari tu sye x ingt dh kt mne.