urutan perineum

Nk tnya mommy2 la... Sape amalkan urutan perineum sebelum bersalin? Sy baru tahu tntg ni... Sape yg prnh amalkn bleh share pengalaman x? ?

1 Balas

Sy buat. Suamila buatkan..😅 tgn xsmpai dh perut besar. Masa kena gunting. Xrsa apa.. doc pn ckp snang jahit. Kulit xliat.

5y ago

Kena tggu ank tido dlu la ni bru bolei buat..hehe.. 1 side buat 5mnit ja. 2side 10mnit. Setel. Stay kejap dlm 5mnit. Bru bsuh bersih. 1st time buat mmg sakit sikit mcm nk tendang ja muka suami..😂haha.. lpas tu da xrsa sskit. Rsa biasa ja. 😊 wc