mandi di hospital lepas bsalin

Nk tnya, lepas bsalin, mcmana ibu2 semua mandi terutamanya di hospital gov. Sbb badan lemah lagi, larat x?.. Pastu mndi air paip sejuk biasa tu ke mcmana?? Ke xperlu mndi dlu? Balik rumah baru mndi??

17 Balas

Jam 12pm berslin. Rehat. Jam 3pm suami dtg. Ambik pad. Panties. Msuk toilet skli dgn dia😅Dlm toilet ad krusi. Sy dduk dia siram slow2.. dia pakaikan panties. Bju. Setel. Sy jnis xsuka bdan brbau. Jd kena wajib mndi.. xsenang dduk.. hehe.. dri katil ke toilet. Suami ambik siap2 krusi roda.