bunyi lendir

Nk tnya lah baby sye masuk 4 bulan...tapi kdg2 bunyi tekak mcm berlendir mcm kahak mcm tu...tapi die xbatuk atau selsema....sye ke klnk kerajaan die kta normal lendri dlm perut xhbs lagi...bila sye pi klnk swasta die kata kahak...sye konfius sgt skrg ni...perlu ke sye bwa ke klnk pakar kank2...atau ada sapa2 yg anknya sama mcm ank sye...shre skit no normal ke x...sye risauu kn paru2 die..

2 Balas

Normal tu sis,as long bb takda kesukaran bernfs.. kedua dua pendapat doktor blh diterima.

Normal asalkan tak ganggu tidur baby. Lama2 akan hilang