Berpantang

Hi nk tnya la, sbb sy xada ssiapa yg nk guide kan, lpas ggur 6 week brpa lma nak berpantang, dan berpantang tu termasuk mcmna ya? Mkn n mnum apa yg x boleh mkn? Dn apa yg x boleh buat ? Tlg tunjuk ajar

2 Balas

Seminggu dua shj. Sy tak pantang apa2, cuma mkn & minum yg berkhasiat shj. Klu nk mengurut, ikut keperluan.

2y ago

Aamiin semoga semua berjalan lancar dan dijauh kan segala kesulitan aamiin3 ya rabbal alamin 🤲