Berpantang

Hi nk tnya la, sbb sy xada ssiapa yg nk guide kan, lpas ggur 6 week brpa lma nak berpantang, dan berpantang tu termasuk mcmna ya? Mkn n mnum apa yg x boleh mkn? Dn apa yg x boleh buat ? Tlg tunjuk ajar

2 Balas

sy bru lps pantang 5w gugur.. sebabkan bln puasa ni sy just berurut, elakkan minum sejuk n mknn yg berangin, mkn jamu phytonatal bg pns dlm bg rahim btul2 kecut.. pkai stokin, sy rase cpt sejuk lps gugur ni.. sapu minyak herbanika kt pinggang n kaki, lega rase ☺️ semoga kuat ya sis n ade rezeki kte lps ni InshaAllah ⚘️

2y ago

sy pantang 2mggu je sis.. thn lps sy pnah gugur jgk.. kali ni sy rse terlampau tkot n stress sbb bnde same jd which is bleeding, smp 3x sy mimpi gugur.. xtau la benda ni effect kt kndungan ke tp akhirnya gugur jgk 😅tu la mmg nk zuriat tp belum rezeki kalini.. hrp nye next time rahim kuat la..

Seminggu dua shj. Sy tak pantang apa2, cuma mkn & minum yg berkhasiat shj. Klu nk mengurut, ikut keperluan.

2y ago

Aamiin semoga semua berjalan lancar dan dijauh kan segala kesulitan aamiin3 ya rabbal alamin 🤲