test upt sekejap positif sekejap negative

hai bakal momies , ada tak sape2 yg pernah mcm sy test upt nmpk samar2 pastu test lagi nmpk 2 line naik , selang beberapa hari test negative🥹🥹 boleh bantu? #firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

4 Balas

Nanti lepas 48 jam kalau belum period test lagi sekali. Kalau negatif mungkin chemical pregnancy.

6mo ago

ok awak terima kasih ❤️

Sy hari tu pun macam ni sekejap +ve sekejap -ve . Sy test guna clearblue digital tak pregnant pun

6mo ago

owh tu la wsau kn chemical pregnancy mcm seblm ni . seblm ni pernah test guna cb digital result kluar pregnant 1-2 tp bila amik darah beta hcg tak pregnant🥹

yg test positive tu bila? dh delay period ke belum?

6mo ago

ok awk terima kasih

delay period ke?

6mo ago

aha dh delay period awak😍