perut mengeras

Nk tnya . kalau perut kita mengeras dlm 3trimester ni tu baby ke ? Atau mmg sbb perut yg keras bkn sbb baby ? Kadang ada rasa benjolan sikit . adakah tu bayi? Maaf saya first pegnancy ni hehe

5 Balas

Yup kalau rasa timbul2, tu laa baby. Dia mcm nak keluar dari perut. Kalau dia mengeras dan timbul, usap2 dkt tempat dia timbul. Nnti dia akan back to normal.

Yup kalau rasa timbul2, tu laa baby. Dia mcm nak keluar dari perut. Kalau dia mengeras dan timbul, usap2 dkt tempat dia timbul. Nnti dia akan back to normal

Yupppp... Dari baby kita 😊😊😊

4y ago

😂 😂 Hahhaha... Kalau slalu mengeras kuat tu, baby boy tau 😃😃Adik jgn takut... Xtau buat apa pulak baby kita kat dlm tu😆

ye tu baby sis

Baby 👶