baring meniarap

nk tnya ibu2 ade effect apa2 tak if kita baring meniarap? hamil 6weeks

16 Balas

Sy meniarap kdg2 main fon smpai la rasa perut mula sikit2 bump , trus stop alhamdulilah setiap kli scan baby ok je😁 cuma kurang2kn lah ye org ckp xelok

6w xde masalah pun.. kecik sangat2 lagi xde effect ape pun. Tp boleh start belajar mengiring. Sy pon sampai masuk 2nd tri baru belajar tido mengiring..

Sy tido meniarap dari anak first and n now preggy no 2..alhamdulillah okay..lain org lain badan nya..sy tak boleh tido posisi lain mmg kena mniarap..

Saya mmg suka meniarap lagi2 time tidur. Dah tau pregnant ni tak berani nak meniarap.. lagisatu breast sakit woo kena tindih haha. Tajam rasa

Elok elakkan. Walaupun masih selamat sbb perut kecil lg. Haha sy pun tabiat suka meniarap tp bila teringat je sy ubah semula posisi 😁

Sya pun suka meniarap..awk skrg 6ws ada alahan tak..saya teruk sgt. Sakit kepala setiap hr, lembek setiap masa..😢😢

sebaikNya elakkan tido meniarap @ saje2 meniarap masa preggy ni sis walaupun masih awal kehamilan...🤗

Iyaa janganlaa meniarap semasa preggy. Even itulaa favourite saya baring meniarap before preggy 😂

Sepanjang pregnant itu yg sy x dpt buat n sy rindu. Better jgn meniarap.

sya start sje sya tw saya preggy, sya tdk sdah suka tido/baring meniarap.