Baring meniarap

Dari minggu berapa yang kita tak boleh baring meniarap?

3 Balas

bila kita dah start rasa tak selesa. benda ni takde standard guideline lagi. maybe nak selamat, around mid 2nd trimester boleh stop dah kut, dalam minggu 20.

4mo ago

sama macam suami saya. tapi tak berapa elok tau, kalau tak preggy pun, tak elok untuk tulang belakang. sekarang berapa minggu? cuba kalau mengiring, tapi meniarap sikit. mengiring peluk bantal macam tu, supaya kita rasa macam kita meniarap. nanti kalau perut dah besar pun, boleh teruskan je mcm tu. just rehatkan perut atas bantal tu.

Saya tido mengiring meniarap rasa lena gile. Nnt nk masuk 2nd trimester mmg xleh dh tido cmtu. Utk berjaga2 lah

Saya dari 1st tau pregnant terus x meniarap. Time 1st tau tu 5weeks rasanya

4mo ago

Betul. Sya pun sama . Nak meniarap rasa serba salah 🤣 tp kkdang nk legakan pinggang ja. Tp tu la