Bila nk bukak buku pink

Hi.. Nk tnya bila boleh bukak buku pink ya? Bru 1st time pregnant..Alhamdulillah, setelah 11 tahun berkahwin..doakan kandungan dan saya sihat ya. Trima kasih ? dh check klinik swasta kandungan dh nk masuk 10 minggu ?

Bila nk bukak buku pink
42 Balas

Alhamdulillah, tahniah 😍👏🏻👏🏻. Dah boleh buka buku pink sebelum 12 weeks

Alhamdulillah. Tahniah sis. Jaga kandungan baik2 ye. Moga dipermudahkan semuanya.

Alhamdulillah, tahniah sis. Dah boleh bukak buku pink tu. Seeloknya sebelum 12w.

Blh buka buku seawal mungkin.. Husbnd kna Skali tau..anyway tahniah kak 😍😍

Syukur , Tahniah.. moga sy juga dpt kbr gmbira bln ne , Amin. doakn sy yaa

Tahniahhhhhhhh dh boleh bukk buku pink, dh blh tgk prkmbgn bby, tahniaah yaaa

Alhamdulilah.boleh dh tu bukak buku pink skrg..cpt2 p booking tny nurse ..

Alhamdulillah tahniah sis. Tumpang happy. Dah boleh bukak dah sis. 😊

Alhamdulillah dah boleh buku pink. Biasa seawal 8 minggu dah boleh g KK

Dah boleh bukak buku pink..saya pon bukak buku pink time 10weeks