Bila nk bukak buku pink

Hi.. Nk tnya bila boleh bukak buku pink ya? Bru 1st time pregnant..Alhamdulillah, setelah 11 tahun berkahwin..doakan kandungan dan saya sihat ya. Trima kasih ? dh check klinik swasta kandungan dh nk masuk 10 minggu ?

Bila nk bukak buku pink
42 Balas

Kuasa Allah... Allahuakbar... Alhamdulillah... Berkat kesabaran. 😍 Jg diri, jg kesihatan dan jg kandungan jg. Moga Allah permudahkan sehingga hari kelahiran kelak. Amin...

tahniah yee..saya pun 10week jugak..10tahun menanti..due hujung bulan 9..moga zuriat kite sama2 dilindungi dan dipermudah kan hingga bersalin nnti

Sy pun harini 10 minggu.. Pg td dah pergi buka buku alhamdulillah setelah 8 thun menanti. Umur pun dah 38 huhu

tahniah sis! 💕💕💕 jaga kandungan elok elok. 11 tahun tu bukan masa yang sekejap sis tunggu. apapa pun tahniah!!!!!

Tahniahh sis..11 tahun 1 penantian yg bukan mudah. Hanya yg lalui je faham. Doakan sy.. 5 tahun dah menanti anak pertama 💕

4y ago

Betul tu.. hanya Allah je yg tahu bila masa yg sesuai dia nak bagi. Happy for you sis 💕💕

Alhmdulillhh thniah sis.. bole kongsi sis ikhtiar ape tk.. sbb sye 5thun da kwin.. tp msh lg blm di berikn zuriat ..

Bila lah kita blh naik line dua cam nie . .harap2 ada rezki nanti amin2 semoga awak dan bby sihat selalu

Blh dah buka buku tu.. Sila bawa sijil nikah ic dri dan ic suami.. Suami pun kena prgi juga klinik..

Alhamdulillah..tahniah sis ❤jaga diri baik2 ya.. Boleh pegi klinik dah tu.. Nanti nurse bg tarikh..

Alhamdulillah tahniah.. Dh boleh dh tu buka buku Pink sis.. Saya kandungan 6 weeks dh buka