Haid lepas period

Nk tnya . Baby saya dh 6bulan lebih . Lepas saya bersalin, saya datang period . Tpi bulan ni dh x datang . Kli terakhir saya period pada akhir bulan 12 pertengahan nk masuk bulan 1 dan tamat pada bulan 1 tu . Klau ikut kalender saya dh period dh lewat 5hri dan next period 1 april . Saya full breastfeed dan saya cucuk perancang keluarga . Normal ke kalau tiba2 saya tak period ? . Risau juga kn kalau ubat perancang tak kesan dekat saya 😅

Haid lepas period
1 Balas

Tak mungkin pregnant sebab , kalau ambil depo memang akan period tak menentu .