?

Nk tnya ada x yg mcm saya dah 3 bulan tapi still muntahh lagi?saya mkn nasi muntah,try makan bihun goreng or yg brkuah pon sama jgk.Normal ke mcm tu?

26 Balas

saya muntah2 dr bulan kedua smpi nak masuk bulan keempat baru ok skt sis.

sy skrg 8 bulan masih muntah tapi da slow,makan kene betul sis untuk elak muntah...

sy mula2 prgnnt tkde mual2 sgt, dh msok 5bulan bru laa start muntah2 😅

Minggu ke 16 tp Saya masih mual. Bila stop ambi supplemen, mual hilang

4 bulan lebih mcm tu, okey juga tu nnt hilang juga smua tu sabar yer.

Normal sis..sy dlu masuk 7bulan bru ade selera mkn dan kurg muntah..

Normal.. Saya pun sama mood alahan tu da ok sblm ni.. Skrg dtg balk

Sy pn smpai skrg muntah lg.. Harap2 masuk 4 bulan nnt dah kurg..

smpai 7bulan still muntah.sabar byk2 & bertabah 😊

Sy muntah on of..huhuhu..kdg ok kdg mabuk...