zincofer KK

hi nk tnya? ad yg makan ubat kk bg zincofer rasa mual spjng hri? bdn jd xlrt..nk makan pn xlalu..nk muntah je rasa...

22 Balas

sama. sy dl badan truk waktu mkn zincofer. pening sakit kepala muntah semua ada. doc tkr kepada iberet bru ok. tp iberet beli snd laa..

Sy makan iberet je, boleh telan..nurse pon tanya nak mkn ubat apa, memang Sy x nak ubat KK x tahan bau dia 😂😂🤣

Kalau makan pagi you rasa mual. better you mkn malam sblm tidur. lepas makan terus tido. alhamdulillah okay skit

Memang ramai yang mual dan muntah makan zincofer. Next checkup puan bagitau nurse dan mintak mereka tukar ubat.

2y ago

oo boleh ye? nt sy try tnya nurse kk

Sama lah sis..liur rasa banyak ja makan zincofer tu..rasa nak muntah stiap kali makan..sllu skit bdn..

Saya makan lepas tu terus sakit kepala n nk muntah. nk kena Tgu next app nk mntak tukar ubt .

nak tanya.. kalau kita dah makan zincofer, folid acid kita x perlu makan dah kan..?

2y ago

yep xperlu dh makan

aa mmg akan muntah. sy xsuke. xmkn pn. byk kn sy mkn buah2an utk hb low

sy xboleh makan zincofer akan muntah. nnty pergi kk minta tukar ubat

mkn yime mlm sblm nk tdo nnti msti ok..klo time siang sy pun nk muntah haha

2y ago

itulah sy mmg ad alahan..tp slalunya mual je..hrnie lps makan ubt ni, terus muntah smua makanan yg makan..bdn pn xlrt je.. penat rasa..sy try makan time malam sblm tdo tgk