Cramp

Nk tanye. Bila kne sakit cramp kt bwh perut.. Boleh ke mkn ubat utk hilangkn rasa sakit tu.. Sakit sangt.. 5w

6 Balas

Saya pun alami cramp tapi kadang2 je.. Sepanjang 5weeks saya alami.. Mula2 sebelah kiri sekarang sebelah kanan..

Sy x pasti ini sakit cramp atau simptom miscarriage 😭 ade bleeding sikit td.. Doakan sy dan bby... 😭

Biasa kalaw cramp sy akn tarik nafas bagi rilex pastu baru ok..

Tak boleh mkn ubat Sembarang tau sis... Baikk jumpa doktor..

xbole makan ubat tnpa prescrived by doctor sis

Perlu tya doktor lebih arif