Selalu sakit pinggang dan cramp

Hai nak tanya , saya dah 5w 4d and selalu sakit pinggang dan cramp perut . Normal ke ?

3 Balas

bykkn rehat. sbb 5w bby bru nk mmbesar mngmbng dlm rhim.sbb tu kdg ad rsa cramp prut. jgn trlalu lelahh ye,tkt mmbhykn kndungn

Normal sis. Rasa mcm senggugut tu. Die dtg on off. Elakkan buat kerja2 berat. Byk kan berehat.

banyakkan rehat. 5w ni Masih fragile lagi. kalau Boleh xyah buat kerja byk sgt. rehat je

2y ago

Saya anak tunggal and mak saya sakit kaki . Sayalah yg kena banyak buat kejee kt rumah ni . Tu risau tu