czer

nk tanya,sy dh masuk 20hr slps czer tp hr ni tiba² jer tlng blkng sy sakit teramat sgt n dh x blh bergerak.. nasib sy sempat letak bby atas katil.. tersedar tgk sy kt lantai rupanya pengsan... mmg btl² terkejut td n bersyukur sgt² sempat ltk bby... ada sesiapa prnh kena mcm sy ker?

1 Balas

Saya minta maaf ya puan sebab saya tak lalui apa yang puan lalui. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti puan dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini ya...mg sis cpt sembuh..aamiin dan d pmudahkan segalanya..aamiin