Tukar buku pink

hi ..nk tanya..skrng sy buat checkup dkt kk johor...kalau nk.tukar prg kk perak mcm mana eh?? sbb nnt nak salin dkt hospital perak... due bulan 3..kalau boleh nak tukar bulan 12 ni..kena bagutahu kk dkt johor ke? atau mcm mana eh? pls helpp..

3 Balas

sya tukar dri kedah ke penang. Gitau ja kk kata nk pindah, nnti diorg bgi surat. Lepas tu sy bwk ke kk penang, terus ambik tarikh appointment. then sy gitau kata nk pantang, nk pantang di kedah. jdi diorg pun dh tnda. ☺️

bgtahu/tanya kk skrg & minta surat refer ke kk baru.

bagitau je nk tukar kk..