Tukar Buku Pink

Nk tanya..skrng sy checkup dkt kk johor..kalau nak tukar bukupink prg kk perak mcm mana eh? mintak die orng tukar ke atau boleh tukar sendiri? sbb nnt nk salin dkt hospital perak.. due sy bulan 3... mcm mana eh??? pls helppppppppp....😁kalau boleh nk tukar bulan 12 nie

1 Balas

Inform misi kk Johor yg awk nk smbung checkup dkt kk Perak smpai bsalin. Nanti misi kk jb mntk detail kk Perak pd awk & misi akn contact mereka.