Spotting darah

Hi nk tanya. Tadi dekat spender saya ada spotting darah warna cair. Dan malam tadi saya scan kantung melalui bawah. Normal ke eh ? Risau lh. Btw saya baru 6 weeks

1 Balas

Fresh blood ke? Smlm pergi scan doc kata apa sis? Spotting dan bleeding ni bhya sbtulnya sy dulu macam tu last2 jatuh sndiri.. Ada cramp x ? Sis jgn buat keje pape yaa baring jee xmau penat2 taww

3y ago

Doctor nk scan tapi melalui bawah. Nmpk kantung. And then harini ada satu tompok merah cair