Spotting..

Hi mommies. 5w4d here. Nak tanya, kalau ada spotting darah sikit tu normal je kan? Tadi time nak buang air kecil baru perasan ada spotting.

4 Balas

Nak kepastian boleh g checkup .. sy ank no 3 ni spotting, and mmg kluar drh slu dr 5w smpai laa skrg 9w .. takut tau sbb tk pnh jd dkt ank no 1 n 2 .. jd tkut kguguran or ppe.. tpaksa g klinik sbb nak tau masih ada jnin atau tidak .. and alhamdulillah masih ada, ada jantung bby sihat mbesar dgn baik .. cuma sy skrg slu bleeding tktau ke punca .. doc soh bedrest jee pastu bg ubat kuat rahim . Awk kna g klinik jmpa doc cek.. sng dpt tau ppe n doc akan sarankan kita utk buat apa ..

4mo ago

Sekarang sy alhamdulillah dh xde spotting dah .. and ubat yg kuatkan rahim tu saya mkn tk byk pon .. sbb tk lps nk telan byk ubat .. cuma mmg sy bedrest byk .. kerja rumah kalau yg berat2 sy soh suami tlgkan .. skrg dh xde .. awk kna bedrest jgk .. sbb masa sy jmpa doc ritu dia soh sy bedrest smpai laa spotting tu dh xde atau bkurang mcm tuu ..

kalau nak confirm kan balik better check upt semula. kalau masih double line normal je tu

5mo ago

alhamdulillah alhamdulillah. upt still double line terang benderang. spotting sikit je hari selasa hari tu. dua hari ni tak ada dah.

Xnormal sikit atu bnyk msa hamil

tak normal klu berterusan.

5mo ago

terima kasih 🥺 alhamdulillah tak berterusan.