Spotting coklat

Hi mommies, now 8 weeks and tengah hari tadi ada spotting sikit warna coklat. Nak tanya adakah itu normal. Seek your advise dear mommies.

19 Balas

Baik pegi check je terus sis.. Lain org, lain badan.. Sy pun kluar yg coklat tu.. Lepas tu check upt negatif lepas 2-3hr kluar spotting tu.. Tapi Alhamdulillah, sy pegi scan, baby ok..nampak jantung dia dh..syukur sgt2..

Sy alamai benda yg sama.. Kmrin kluar coklat tu je tp hari ni kluar darah merah tp x bnyk Sgt.. Dah scan.. Npk kantung je tp trlalu kecil.. Apa kmungkinan sy ggur ke?

4y ago

Dah kluar sis.. 4 hari berlaku dah.. Ketulan daging dh kluar btul2.. Sedih masi terkenang..

Klo rasa tak yakin terus cek ke doctor ye. Spotting ade tg normal awl kehamilan tp klo terlalu banyak tu tak normal and better go and check ya😊

early stage pregnant normal tu .sy pun awal pregnancy ada spotting warna coklat . doktor kata normal sebab kita punya rahim tengah mengembang.

Masa sy 5week spot coklat mcm nk period tu.. Selama 3hari.. Sy ingtkn sy period... Then after semngu br sy cek n sy mengandung

Kalau dah 8 weeks pergi jumpa doktor cepat.. it's not normal since biasanya 8weeks dah ada janin, so better berjaga2.

Pegi jumpaa dr. takut jd apa apa. Sy first pregnant spotting koko. Lpas dua hri gugur. Sbb maybe tkprgi jmpa dr

sy same jgk cmtu.. then jumpo doc dy suh derect buka buku pink utk pantau... dua mggu spotting pah tu ok dh...

Normal. Doc cakap sebab ibu nya kuat berjalan. Saya macam tu. Tapi kalau dah keluar darah tu pergi hospital.

Normal sis..Walaubagaimanapun sis kena jumpa dgn doc mana tahu boleh dpt ubat kuatkan rahim..