Period atau spotting?

Baru tadi tanya pasal kes double line samar..skrg dah kuar darah2 coklat.. period ke eh. Mcm mana nk beza darah piyed dgn spotting ni#firstmom

4 Balas

3mo ago

Jap, kenapa letak link shopee? Affilliate ke 😂 sini pun boleh eh

Sy at 4 weeks mmg dh double line dan keluar darah sbb sy ad history chemical pregnancy. sy pergi swasta and doktor bg mkn duphaston lepas nampak kantung at 6 weeks. Apa pun awk kena pergi jumpa doktor dahulu.

once dah dapat double line, semua darah yg keluar selepas tu, tak kisah lah spotting ke heavy bleeding ke merah ke pink ke coklat ke dikira early pregnancy bleeding. jumpa doktor ASAP ya.

saya dulu mcm tu juga. darah spotting dia mcm coklat². tp darah piyed dia memang merah fresh. tu yg doc bg tau saya lah. darah piyed mostly darah kuantiti banyak, bkn sikit².