baby 7bulan kena demam campak

hi mommies! anak saya 7 bulan kena demam campak sebab jangkit dengan kakak dia yang kene dekat sekolah. tolong bagi tips mcm mana nak cepat sembuh demam campak ni. stress dah anak meragam sbb gatal gatal badan. so far saya sapu calamine lotion je yg klinik bagi. tq mommies❤️

1 Balas

Campak ni kena keluar habis baru betul2 lega… bab gatal tu takleh buat apa kalau kita kena pon memang gatal… jangan pakaikan baju just pampers ja better… jangan bir badan berpeluh. Makesure kering na badan baby…