air kosong

hi nk tanya. sy mmg amalkan minum air kosong tapi air kosong yg sejuk. takpe ke? ke kena minum yg suam?

17 Balas

Boleh jer, smua air suam dan air ksong sejuk 0 kalori..brgntung pda sseorang, klu sy x boleh minum air ksong biasa, rsa mual kat tekak.. Mesti kena suam 😅

Xde masalah. Air sejuk klau masuk dlm badan, akn terus btukar ikut suhu badan kita. Cumanya jgn amalkn selalu teguk dr botol ye. Minum guna cawan 😊

4y ago

Oh ustaz saya pesan. Klau terus teguk dr botol kuantiti yg masuk kat tekak tlalu byk. Tkejut otak. Tak elok. Lebih kurang camtu lah. Bbanding cawan, kita akn teguk sikit2. Saya pn ada baca article pasal ni dr sorg doc. Tp x igt kat mana.

Sy hari2 minun air sjuk xkire mnis atau kosong..sy boleh minun air suam..jadi loya..buleh je minun ais misi kabo..

Sy setiap masa minum air masak sejuk. Panas woo. Boleh je sis nak minum air sejuk.

bleh sis.. tp klu lg elok yg suam la..

Tak pe je.. sy pon Sama mcm sis

Boleh jek... Asal jgn mkn ais

bleh je xde mslh pun

xda masalah punnnnn

Xpe pon. Bole je