Spotting coklet

Nk tanya. Skrg pregnant 6minggu 2 hari. Since smlm keluar spotting coklet . Normal ke?

10 Balas

saya pernah jugak spotting masa awal2 pregnant ..sya gi byak klinik untuk check sebab risau ..dua minggu jgak laa spotting sya tu ..sya byakkan rehat jaa xbuat lgsung keja berat2 .Alhamdulillah kndungan saya dah 34minggu dah sekarang .

12mo ago

Boleh tahu spotting tu wrna apa,byk tak?

Taktau nak cakap normal ke tak, tapi saya pun ada jugak dulu masa 6weeks. Saya pegi scan dua hari lepastu alhamdulillah baby okay. Katanya mungkin darah implantasi. Sebab 6week pun masih baru.

Xnormal.sy hritu msa 7w ada trun jgk spotting,trus start keta ke klinik.dr ckp threaten misscarriage.n start ubt kuatkn rahim.sminggu mc kna bedrest je.take care ye.jgn byk gerak2,lasak2.

1y ago

Lepas makan ubat kuat rahim spotting stop ke?

Tak normal. normal pregnancy xde berlaku apa2 spotting/bleeding. kalau penempelan pon hanya berlaku masa usia kandungan awak 4@5w. dan xbyk.

Boleh terus ke klinik/hospital sis klu ada spotting. Take care

mg smuanya baik2 shj dan dpmudah segalanya amiin

Dah pergi klinik? Tak normal tu.

1y ago

banyak ke spotting nya? saya ada juga. tapi sikit + die coklat2 kuning gitu . risau juga.. tapi keluar sikit je la and 2 hari. lepas tu dh x de.. skrg 7week

tak normal. nak kena gi klinik/hosp

Tak normal sis. Banyak ke spotting tu?

1y ago

Kalau mcm tu kena jumpa doktor. Sy pun alami spotting tapi setiap kali lap. Dia sekali dgn keputihan, doktor tak tahu punca. Cuma kena monitor kalau banyak kena ke hosp

Tk normal