Spotting coklat mcm sehari sebelum nak period

Hai mommy, nak tanya sapa pernah keluar spotting coklet mcm hari sebelum nak period tu? Bahaya tak? Saya 6 weeks pregnant.

1 Balas

jika alami even setitik tanda spotting ia adalah tidak normal pd yg baru hamil..ada certain org kata spotting kluar drh sikit tu normal sbb baru hamil..tp jika yg jnis rahim lemah ia adalah sebaliknya..iaitu di khuatiri tanda awl tuk alami keguguran...kena g hsptl kadar segera tuk dptkn rawatan..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

Baru ni masa 5 weeks pun jadi jgk spotting terus g klinik. Dr scan semua ok Alhamdulilah ada heartbeat. Harini buat keja teruk. Keluar sikit lagi spotting coklat tu.