mayonis

Hi nk tanya, pregnant boleh makan mayonis tak? kalau boleh sy nk buat coleslaw.. thank you

8 Balas

Bolehhh, teringat mgndungkan ank kedua sy, sy suka sgt2 mkn mayonis gaul2 dgn epal ijau 😂 sampai ank kedua sy tu skrg mmg hantu mayonis btol dia..

Of course boleh... tapi ingat, kandungan mayones tu 80% minyak sayur je.... not very healthy 😂

boleh.. cuma kalau ada GDM kena elakkan semua jenis sos @ dressings. mkn ala kadar je.

Boleh mommy...

Boleh je

Boleh

blh jer sis..sy slalu dk wat salad buah n sayur klu time lpar as a snack 😊

Boleh sis, xde mslh..