sakit dekat ari ari

Nk tanya mula2 sy 5 week dekat ari2 sy rase deyut2 tiap mlm msuk 7 week dh x deyut kt ari2 normal ke??

2 Balas

Saya masa baru nk msuk 5w denyut sakit kt ari2. Tp sbb xda bleeding apa jd doktor kata xdak masalah. Sakit sgt smpai xboleh nk bangun. 2hari lpas tu bleeding skit. Doktor buat skan kata xdk apa... 2-3hari lpas tu darah merah mkin byk.. p swasta ,doktor kata threatened miscarriage. Dah sbula saya mc...kndungan xtau lg kena gugur atau x..abb skan baru ni pon masig kantung kosong

Saya pun 5w++ ni. Sakit dkat ari2 tu on off. Ada hari sakit, ada hari tak. Harap tak ada apa2 la sbb sbelum ni mmang ada pengalaman mc.