Sakit Ari-Ari

Sorry tanya. Pernah tak korang alami lepas bermanja dengan suami (ringan2) pastu sakit perut dekat bahagian ari2 tu. Mlm td sakit tp hrni kurang sikit sakit. Cek xde keluar darah ke apa okey semua. Cuma sakit sikit dkt ari2 tu. Ada yang pernah alami ke? Sy 14w. #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby

3 Balas

Memang bila bersama tu rahim akan mngeras sis tp bkn la smpi mnyebabkan contraction nak beranak. Klu sis xde apa masalah spnjng mngandung selamat je utk bersama.

9mo ago

Okey awak thankyou 🥰🥰

rangsangan pada breast/nipple pun boleh mnyebabkan cramp ari2

9mo ago

Yeke awak 😰😰 saya xthu pula hmmm tp kandungan ok kan wak? Maksudnya just ifek dkt ari2 tu?

mgkin baby stress ada gangguan

9mo ago

okey awak thanks!!