Ari - Ari Keras

Sy dh 4bulan pregnant, sy nk tnya mommy2 yg berpengalaman dekat ari2 ats bhagian kemaluan tu rasa mcm ada ketul keras? Adakah tu normal.. Dan tu baby ke apa.. #babyfirst #tiadapengalaman

3 Balas

Baby duk ada disitu... Try sentuh perlahan3 dan sembang... Nanti dia ubah pulak kedudukannya....my baby selalu duk mengeras disitu

4y ago

Comel sangat ...tambah kalau si ayah pegang... Lagi kuat dia punya aura 🤣🤣🤣...sbb bila suami saya sambil sembang sambil pegang perut.... baby lagi kuat kick sampai tak lena dibuatnya....dia lena elok je... Kita yg jadi burung hantu berjaga malam...

Sy pon tertanya,,kadang rasa mcm tertarik sakitnya😢

Baby tu. Keras sekejap saja. Tapi kerap. Bby duduk area sana.

4y ago

Baru tau tu baby dh jumpa misi msa checkup dh tnnya.. Dia ckp bby laa tuu