kelengkapan baby

Nk tanya mommy semua ..sy ade jumpa pakej ni kat fb .bebaloi x? sy ade req jgk nk ambik yg size 3-6m.boleh katanya.kalau kite beli satu2 harga nya lebih kurg atau lg jimat

kelengkapan baby
1 Balas

Bagi sy la..sy prefer beli pilih sendiri di luar sebab sy pentingkan jenis kain yg x trlalu panas utk baby. Sy ada nmpk juga post ni. Dan sy lebih suka memilih baju butang di hadapan berbanding rompers or jumpsuit. Memudahkan proses pemakaian baju lebih2 lagi bayi masih newborn. Agak fragile dan masih ada tali pusat. Tapi ni pendapat peribadi masing2. Kalau awk rasa ok, belilah. Kalau rasa betul ke ok atau x. Awk compare harga di luar brapa kalau beli asing2 dgn beli set seperti yg trtera di post itu

5y ago

21.9 dear.tu lah slow2 nk beli.ase nk g jgk mydin ke giant ke jalan2 tgk.hehehehe😁