Hospital mana

Nk tanya mamy2 yg dduk area selangor.. hospital mne yg ok untuk bersalin dr segi layanan kekosongan katil n suami boleh tmn dlm labour room. First time.. xtau mne yg ok 1-hospital sungai buloh 2-hospital serdang 3-hospital shah alam

23 Balas

Sy bersalin hospital Shah Alam tahun 2017.. Alhamdulillah, rezeki sy kot... dpt katil cepat n layanan nurse n doc baik sgt... musim pkpb ni semua hospital xbenarkan suami teman isteri waktu bersalin..