Hospital shah alam

Salam , nk tnya ada any momies yg berpengalaman bersalin di hospital shah alam seksyen 7, Mcm mne ok tak? Nurse² kt situ ok? Thanks ☺️ #ingintahu

2 Balas

Nurse kat wad semua baik sangt sis dan friendly. Doc pun okay. Cuma kat LR ikut rezeki. Masa saya bidan garang sikit sbb tgh sakit jadi dgr tak dgr je arahan bidan nurse 😅Ikut arahan nurse kat LR insyaallah okay. Rezeki saya lps bersalin nurse bagi air coklat utk tenaga sbb bersalin 2 pagi.

alhamdulillah semua ok.. baik2 nurse nya.. harap bsalin kali ke2 ni dpt jgk yg baik2.. amin..