kandungan 30w bby sebelah kanan

Nk tanya ibu2 adakh mcm sy...bby duk sbelah kanan je...sbelah kiri xde rasa...tidur mlm xboleh tidur sblh kanan sbb bby akan gerak2...kalau tidur sbelah kiri ok lah...

13 Balas

Sy plak kalo siang hari dia suka dok belah kiri. Kalo malam, sy selesa ngiring ke kanan sbb rasa sakit badan ngiring ke kiri, tapi dia dok gerak belah kanan macam bergusti. terpaksa tukar ke kiri balik.. ni dah tukar ngiring ke kiri baru senyap. Tadi kemain dok gerak tendang 😂.

mesti nampak senget. mcm saya baby banyak dduk belah bawah dekat dengan uri,uri tu dia buat mcm bantal sampai tekup sebelah kanan muka,tali pusat tu mmng dah ada kat leher je dan bhg atas perut saya kosong.

4y ago

hehe , jarang jumpa ni pun tengah imagine. 😂

Sama mcm saya. Baby mengiring belah kanan. Belah kiri tu tulang belakang, punggung dia. Saya pun memang tidur mengiring kiri, kalau kanan sesak nafas

Kalau ikut kata bidan, kalau baby duduk belah kanan baby boy, kalau suka duduk belah kiri baby girl 🤭

Sama..baby duduk sblh kanan..mak saya cakap,suka tidur mengiring..tpi,saya 16 weeks

Sama la. Baby duduk sebelah kanan je. Kiri tak rasa apa apa.

Baby saya duduk belah kiri taknak pindah 😂

Baby sy pun suka duduk belah kanan rasanya

Sama la..dia suka duk blah kanan ja...

Bestnya....doa kn sya nti cm kmu ia

4y ago

Smoga doa puan d makbulkn...amin..