Baby BF ?

Baby sy baru 2bulan , then dy mmng kuat myusu .. tpi yg pelik nya dy suka myusu sbelah kiri jaa ? Sbelah kanan prnh try ksi susu tpi dy tidak berapa suka laa ? Jdi skrng dy lbih kerap myusu sbelah kiri .. Air susu sbelah kiri pn lbih bnyk berbanding sebelah kanan ? Mommy² prnh tak alami situasi mcm ni ? Please help me ?

1 Balas

Kena bgi jgk sis, kalau dia taknak , sis kena pump yg belah kanan tu , bahaya kalau biar .. boleh jdi bengkak