pertanyaan

Nk tanya dlm group ni sape yg ada kne cucuk kancing gigi kn sakit x lpas kne cucuk tu

53 Balas

saya 20 week dah cucuk kancing gigi. mcm saya rasa kebas and lenguh tapi takdelah sampai demam2. maybe dia ikut badan jugak.

lepas dah rase gerakkan baby trs kne cucuk kancing gigi. rase lenguh² je dlm beberape hari. #27Nov20  #TAPSuperMoms

x sakit msa cucuk tu..tp bahu sy jd bngkak gatai...yg masa prgnen yg lain kena cucuk ok ja..x rasa apa pn x jd apa pn

First pregnancy kene cucuk 2kali. Takdelah sakit sgt cuma rasa kebas. Utk pengalaman sy, seminggu jgak rasa mcm tuh

Mser cucuk x la sakit... Tp nt tgn yg kne ccuk tu rser kebas.. Tp dlm 2-3 hari hilang la rser tu.. #TAPSupermoms

Sy dah kena cucuk tp xde pulak sakit or kebas2.. Nurse yg cucuk tu pun bagus.. Memang xde rasa sakit lansung

saya esok hari bru rasa skit. siap demam dan muntah2 lg. tp depends dgn penerimaan badan masing2 sis.

dia rasa kebas je lpas cucuk. tkde ape pon. sye lepas cucuk tu tgh hari tu dh masok keje. elok je

xda la biasa2 je cuma dos yg kedua tu sakit ckt tp xlama pling2 pun 2 hari je..cuma lenguh je..

xsakit lah sis... cuma kebas sikit je lah tgn nnt... tp klu sy biasa je. #TAPSupermoms