Cucuk kancing gigi

Assalamualaikum mommies,, nk tanya cucuk kancing gigi mmg lebam mcm ni ke..n ade ke yg demam..huhuhu #SeriusTanya #bantujawab

Cucuk kancing gigi
4 Balas

saya belum dapat cucuk kancing gigi lagi, lg 2 minggu appointment KK baru dapat. tapi badan saya memang jenis senang lebam.. nurse cucuk amik darah pun jadi lebam smpai sebulan baru pudar lebamnya.. dr kecik klu dapat injection memang akan lebam sekejap tmpt injection tu.

Kelmarin saya pun baru kena cucuk kancing gigi. Alhamdulillah tak ada apa2 kesan

3d ago

tu lah..anak first okey je..tkde ape² effect..lebam pun tkde..ni ank kedua..dh tukar nurse..dia cucuk cmtu plk kne

Takpernah pulak sis jd sampai mcmni. Kenapa teruk sgt tu😩sakit tak?

2d ago

kandungan berapa minggu baru cucuk kancing gigi?

nanti hilang.. jangan tuam apa2 kt lebam tu