Ingin Tahu

Hi, nk tanya 8weeks pregnant boleh ke nak makan maggi kari? ada effect kandungan tak? thanks!

4 Balas

saya main hauk je makan nk makan ap pun😂 sbb kdg tu nasi tk boleh telan, teringat megi. makan lah megi jee hahah as long seimbangkan dgn bnyk mnum air masak, kerap makan buah buahan, mnum susu, makan kurma insyaallah megi tu tkda effect ap pun utk baby

Hi awk, takde effect pun as long as awk mkn dlm kuantiti yg sikit mcm 1pc maggi kari tu dikira ok je

2y ago

1 bungkus maggi lah mksdnya ya hehe thankyou ttbe teringin pulak nk mkn

boleh tp jgn selalu. just untuk lepas mengidam

makn je tp berpada pada