Due sama dengan arwah baby🥲

Hi , just nk share .. Dec tahun lepas sy Bru kehilangan bby disebabkan air ketuban banyak Dan air dalam kepala baby .. dipaksa bersalin awal dari due untuk elak daripada ceaser(kepala bby bsr xsprti umurnya disebabkn air dalam kepala).. actually banyak lagi prosedur yang sy lalui tapi sy singkatkan saja.. Alhamdulillah , tepat 33w3d , arwah lahir secara normal (induced) ,sepatutnya due arwah bby 21/01/2023.. alhamdulillah, Allah makbulkn prmintaan sy ( dapat tengok arwah buka mata sekejap walaupun xdapat dgr tangisan) .. sejurus husb selesai Azankn dia terus tutup mata tinggal kami selamanya.. redha cuma rindu tu berat 🥺beberapa bulan lepas tu , alhamdulillah , sy pregnant lagi Dan paling mengejutkan due sama dengan arwah cuma beza tahun saja .. Allah Maha besar ..sekarang dh 22w ,semoga membesar sihat sempurna✨

1 Balas

maaf bertanya,, maksud saiz kpla baby besar dari umurnya tu ,, awk dpt tahun week kebrpa,,,??sy harini scan doc bagitahu saiz kepala baby 36week sdangkan usia kndungan baru 32week

12mo ago

hi ,maaf lmbt reply.. dpt tahu masa 29w.. saiz badan betul ikut ukuran week dia cuma saiz kepala lebih matang.. jadi doc ckp apa ? kene bersalin awal ke mcm mna ?