Alhamdulillah selamat czer baby boy harini

Tapi allah lebih sayangkan bby sebab 6bulan bby xdpt bertahan hidup lama, bby sgt putih, dan comey, semua dah cukup sifat. Genap seminggu pemergian arwah tok abah, arini cucu tok abah ikut serta.

7 Balas

salam takziah sis. semoga awk dan suami kuat. saya mengalaminya tahun lepas. penantian selama 4tahun perkahwinan baru nak merasa ada anak. akhrnya diusia 26mggu saya melahirkn zuriat pertama kami dan akhrnya anak syurga kami tak dapat bertahan sbb komplikasi yg bnyk dan baby juga sgt2 pramatang. Alhamdullilah tahun ni masih diberi kesempatan utk merasa preg lagi sekali. harap sgt kandungan kali ni smpai ke 40mggu dan selamat melahirkan. nasihat saya,awk kena kuat sis. insyallah Allah dah aturkan yg terbaik utk kita semua. teruskn berdoa. anak syurga kita tggu kita disana. alfatihah.

9mo ago

masih xdpt jwpn smpai harini. tiap kali pergi scan dkt hospital check survical length.elok jew.rahim xrendah. saya masih tu ada contraction dan jugak bleeding. smpai ja kt hospital forg check dh buka 4cm tu terus kena beranak masa tu. dgn xdak pengalaman . terus normal delivery tnpa jahit.

Takziah sis. Stay strong. No words can comfort you. You are a strong mother.

Inalillah…Takziah sis. Jaga diri baby tunggu mummy dia di syurga…

Salam takziah sis . Maaf nak tanya kenapa sis kena bersalin awal ?

Innalillahiwainna ilaihirojiun. Moga sis kuat. Jaga diri ya sis.

Salam takziah , kuat ya dengan ujian Allah.

tahniah alhamdulillah