pengsan sebelum kebumikan jenazah arwah atok

saja nak share sini.Semalam arwah atok meninggal tiba lepas kucup jenazah nangis2 sy pengsan.Nak ckp hb low hb sy 12 nak ckp xmkn dah mkn.skarang usia kehamilan 21m4d

5 Balas

Saya hb pn normal. Tapi mmg kerap pitam & pernah sekali pengsan. Bila cek bp yang rendah...... Kena banyak rest. Tak boleh aktif sgt

u tertekan, sedih semua bersatu. takziah sy ucapkan. sy pun mak meninggal msa kandungan 4bulan. sy nak pengsan.

Penat kot.. sbab slalu tengo even tak pregnant pun mcm tu blh pengsan

mungkin penat. tak cukup rehat

mgkin tertekan, xpun penat..