swasta atau kerajaan?

Hi,nk minta pendapat sikit...siapa di sini yg ada pengalaman bersalin di klinik swasta dan hosp kerajaan?minta share sikit pengalaman sbb nk tau mana yg lagi better terutamanya utk 1st baby sbb kalau ikutkan suami dia nk book utk bersalin di swasta tpi mil pula kata lebih baik bersalin di hosp kerajaan...keliru dibuatnya🤷‍♀️

1 Balas

better sis bersalin kat hospital kerajaan je pada pendapat saya, sebab jimat duit, ramai kata sakit dia sama je takda beza, cuma ada privasi sikit laaa