swasta atau kerajaan?

Hi semua,nk minta pendapat.Siapa di sini yg ade pengalaman bersalin di hosp swasta & kerajaan?yg mana lebih better ye terutamanya utk 1st born.Sebab kalau ikutkan suami,dia nk book bersalin di swasta tapi mil kata lebih baik di hosp kerajaan😅haihh bingung dibuatnye....

1 Balas

ada pro and con masing2 harga- of course kerajaan keselesaan-swasta suami boleh teman musim covid-swasta tapi kalau bab management komplikasi ibu/anak lepas bersalin sy lagi percaya kerajaan. mmg penjagaan tip top