nk tye mummy

nk ikot bby spttnye klua msa bp week?

4 Balas

38-40w.. tapi ade je yg lebih due.. so, kena serah diri kat hospital la pastu.. . Sy sebab GDM kena serah diri waktu 38w, induce labour.. kawan sy yg baby 1st ramai yg bersalin awal seminggu dari tarikh due. tgkla jugak tak same semua mommy

37-40 week, tp ada je yg dh brsalin 36 week, border line pramatang..tp klau ada gdm masa mengandung, 38 week kena brsalin dh

5y ago

ooo

1.mse 37w 2.mse 35w 3.mse 33w 4.mse 37w arap kali ni ckup bln

38 ke atas