normal atau sebaliknya

Nk brtnya..klu buat detail scan..then misal kata..bby x normal..ada jln pnyelesaian ke dktr akan buat?bg ubat atau cuba kEadah lain utk iktiar bby supaya normal

2 Balas

Depends pada keadaan baby tu sis..first pregnancy saya juga sama. Baby saya bladder dia tersumbat so doc bagi option sama ada nak paksa gugur atau tunggu bersalin. If boleh dirawat pun selepas bersalin nanti. Saya doakan yang baik2 buat sis dan anak dalam kandungan. Moga tabah dan kuatkan hati ya..

4y ago

Allah..maaf sis..

Tak normal mcm mn tu mksud puan?

4y ago

Cntoh mslh tulang blkg ke..sumbing ke..